ÅRETS JULEGAVE TIL HAN?

ÅRETS JULEGAVE TIL HAN? - ENGH

Ingen ting er vanskeligere enn å finne den riktige julegaven, som både er personlig, overraskende og kan skape glede i mange år. Her finner du gode gavetips til mannen.

I en undersøkelse foretatt av Ipos i fjor, var det opplevelser, gavekort og klær som tronet på toppen av det norske folks julegaveønsker. Opplevelser  har vært en utfordrer på listen og har klatret jevnt og trutt, og er nå likestilt med gavekort og klær. Opplevelser kan være så mangt. Men det er iallfall personlig og krever at du kjenner vedkommendes preferanser.  Skal du gi en gave til en lidenskapelig sportsentusiast, er det kanskje bedre å invitere ham på en skitur enn en tur på balletten.

Personlig

Slik er det litt med smykker også. Det er personlig, Et smykke er på mange måter en identitetsmarkør for den som bærer det. Det gjør også at et smykke, også blir en sterk gave: Vedkommende føler seg sett og forstått – om du treffer ham med den riktige gaven. Det. Riktige smykket vil gi glede i mange år, og også være et varig bånd mellom den som gir og den som får. Her gir  vi deg noen gode tips om hvordan du velger riktig smykkegave:

Mansjettknapper

Mansjettknapper er alltid en trygg og sikker vinner. Det er en varig gave, som til og med kan gå i arv i generasjoner. Mansjettknappene er kanskje det eneste smykket som har vært mannens. Da mansjettknappene først ble tatt i bruk på 1600 tallet, var det først og fremst et praktisk verktøy for å holde skjorteflakene sammen. I dag er mansjettknapper nesten blitt obligatorisk for de fine tilstelningene med mørk dress eller smoking, men stadig flere bruker mansjettknapper daglig. Stil går aldri av mote, og mansjettene er nettopp det: en stilfull detalj som bygger antrekket.

Bredt utvalg

Mansjettknapper kan du få i alle farger, materialer, fasonger og priser. Hos Engh finner du et bredt utvalg, alle laget i massivt sølv, og overflatebehandlet med de eksklusive edelmetallene Palladium og Rhodium, som gir mansjettknappene en utrolig glans og samtidig beskytter og gjør sølvet sterkere.  

De rimeligste mansjettknappene hos Engh, finner du fra ca 2000 kroner. Dette er vakre mansjettknapper uten sten, som kler alle og alle anledninger. De kan like gjerne bæres til hverdags som fest, og har diskre og  dekorative mønstre. Går du opp noen hundre kroner i pris, finner du mansjettknapper som er satt med vakre stener som f.eks. tigerøye, sort onyx eller turquoise.  Uansett hva du velger, er alle disse mansjettknappene trygge gave valg, som garantert vil vekke glede og oppmerksomhet. Og skulle mottaker likevel preferere en annen mansjettknapp, enn den du gav, lar de seg enkelt bytte.

Eksklusivt

Skal du virkelig dra på og gi en gave for livet, et smykke som kan gå i arv i generasjoner, og som blåser alle andre gaver av banen, finner du også mansjettknapper av det aller mest eksklusive slaget hos Engh: Hvem hadde ikke blitt himmelfallen av glede og overraskelse av et par mansjettknapper steinsatt med diamanter, safirer, smaragder eller rubiner. Disse mansjettknappene har ca 140 stener som er satt for hånd i en såkalt pave´, og som skaper et magisk lysspill på skjortemansjetten. Dette er virkelig smykker for en «gentelman», eller som vi sier i Engh; smykker for en høvding.

Mange muligheter

De fleste av mansjettknappene våre, får du også med en tilpasset ring, som kompletterer antrekket. Her varierer også prisene med utførelse og stenvalg, men du kan få en komplett gavepakke med to mansjetter og en vakker ring fra ca 5000-6000 kroner.

Mansjettknapper er nok det tryggeste valget du kan gjøre om du skal kjøpe et smykke til en mann. Men desto bedre du kjenner personen du skal gi noe til, desto større blir mulighetene. Hos Engh finner du et stort utvalg i halssmykker, armbånd og ringer,i tillegg til mansjettknappene. Og skulle du være i tvil om hva du skal velge, er alltid et gavekort populært. Kontakt kundeservice, så finner vi en passende måte å gjøre dette på. Sjekk ut butikken vår her på engdesign.no, og finn gaven som betyr noe. Kontakt oss gjerne for råd og hjelp.

Tilbake til bloggen